MOTIVASI ONLINE

PERHATIAN!
HARGA AKAN
DINAIKKAN PADA
BILA-BILA MASA

Tekan butang “Saya Nak Order”
untuk buat pembelian segera

TEKNIK LUARBIASA 2 JAM JER…ANAK TERUS BERUBAH!

Budak Kelas Corot Pun Boleh
Dapat Cemerlang
Selepas 30 Hari

Salam kejayaan. Nama saya Cikgu Mohd Kamil b Hj Idris.

Jika anak anda ambil USPR/PT3/SPM tahun ini, dan anda risau anak lemah atau masih GAGAL subjek Matematik/Sains/English dan anda tak tahu nak buat macam mana lagi? 

Teruskan membaca kerana saya ada satu jalan Penyelesaian yg tak pernah terlintas di fikiran anda.

“Punca Sebenar Kenapa Anak Lemah Dalam Pelajaran”

Selepas 20 tahun berkecimpung dalam dunia pendidikan, kaunseling dan pembangunan diri murid sekolah, saya telah mengenalpasti 3 Masalah Akar Umbi (Core Problem) yang menjadi punca sebenar anak tidak menyerlah dalam pelajaran.

1.Program Negatif Dalam Minda Bawah Sedar Anak

95% keputusan dan tindakan yang dibuat anak kita setiap hari adalah ditentukan oleh program yang tertanam dalam Minda Bawah Sedarnya.

Kepercayaan, sikap, perangai dan tabiat adalah tersimpan dalam minda bawah sedar. Program yang ada dalam Minda Bawah Sedar itu diperoleh sejak anak berusia 0-7 tahun, fasa ini dipanggil Golden Ages.

Waktu itu, apa sahaja yang dimasukkan, apa sahaja yang ditanam dalam minda Bawah Sedar sama ada ia baik atau buruk, pasti akan hidup subur. Malah program itulah yang sedang aktif sekarang, menjadikan siapa anak kita hari ini.

Jadi, amatlah penting untuk ibubapa REPRGORAM Minda bawah sedar anak jika mahu anak berubah dan cemerlang dalam pelajarannya. Kegagalan untuk mengubah program negatif dalam minda bawah sedar ini menyebabkan segala usaha untuk bantu anak cemerlang akan menemui jalan buntu.

2. Otak Anak Kurang Di Ransang Masa Kecil

Masa kecil (Umur 0 – 7) perkembangan sel otak anak sangat aktif. Kemampuannya belajar dan menyerap ilmu 10 kali ganda lebih cepat berbanding orang dewasa.

Anak menyerap ilmu macam span menyerap air.  Di usia ini, anak yang belajar apa-apa bahasa pun akan cepat tangkap dan menguasainya. Otak anak yang kurang dapat ransangan positif masa kecil biasanya akan lambat sedikit untuk belajar dan memahami pelajaran kerana foundationnya tidak kuat.  ra3.Kurang Kasih Sayang, Perhatian & Sentuhan

Kajian menunjukkan anak-anak yang cukup perhatian dan kasih sayang, dipuji, disentuh dan dipeluk, perkembangan IQ dan EQ nya jauh lebih baik berbanding anak-anak yang kurang mendapat perhatian dan kasih sayang. 

Berdasarkan hasil kajian soal selidik yang telah dijalankan,  majoriti ibubapa yang ada masalah anak lemah dalam pelajaran akan buat tindakan yang sama iaitu:

1. Hantar anak tuisyen

2. Hantar anak ke program motivasi

3. Bagi anak supplement minda

4. Beli lebih banyak buku latihan dan berharap anak akan buat

Mereka telah belanja ratusan ringgit, bazir masa dan tenaga demi untuk anak-anak tetapi malangnya anak tak berubah pun. Sikap, perangai dan tabiat tetap sama. Result anak masih sama malah ada yang makin teruk pula.

Ya, tuan-tuan dan puan-puan. Anda sebenarnya tidak keseorangan, ramai ibubapa di luar sana juga hadapi masalah yang sama.

Kita faham, setiap ibubapa mengambil berat pendidikan dan masa depan anak-anak, mahukan anak mereka cemerlang dalam pelajaran. Namun mereka tak tahu teknik yang benar-benar SESUAI dan TEPAT dengan KEADAAN dan KEPERLUAN sebenar anak mereka.

Tak dinafikan ada kaedah di atas tadi berkesan tapi bukan berkesan untuk semua anak. Setiap anak adalah unik dan berbeza kerana Program yang terpasak dalam Subconscious Mind meraka juga berbeza. 

Sebagai ibubapa yang anak kurang menyerlah dalam pelajaran, mungkin anda ada rasa sedih, kecewa dan malu. Tambahan pula ada kawan sepejabat, jiran, adik beradik dan saudara mara yang selalu tanya result anak. Lebih menyakitkan hati bila ada yang suka membandingkan result anak-anak.

Dah, jangan bersedih lagi!

Saya boleh bantu transform anak anda dengan pantas guna teknik yang Proven Success. Teknik ini ambil masa tujuh tahun untuk dibangunkan. Alhamdulillah ia sudah berjaya bantu lebih 22,000 murid seluruh Malaysia sejak 2016.

Ini adalah sebahagian murid yang dah berjaya kami bantu.

Apa komen ibu bapa tentang teknik ini

“Selepas mengikuti program ini, saya dapat melihat perubahan yang sangat ketara daripada anak saya. Memang luar biasa” – Pn Ani Rahayu, Bandar Baru Bangi

“Superneuron mengembalikan harapan kepada kami sekeluarga, memang banyak membantu anak saya pada UPSR 2018” – En Zairul, Rawang

“Saya menitiskan air mata dan banyak perkara yang boleh dicapai dalam masa yang singkat dengan teknik yang betul” – Pn Hayati, Sungai Petani

Bersama barisan Guru-Guru dan PIBG Sekolah Rendah Rantau PETRONAS Kerteh Terengganu

Keputusan selepas dibimbing Superneuron

Jangan Tangguh Lagi! Inilah Peluang Terkhir Untuk

Ubah Nasib Anak Anda!

Memperkenalkan…

MOTIVASI ONLINE [TEKNIK SUPERNEURON]

 

“RAWAT HATI & INSTALL PROGRAM BARU DALAM SUBCONSCIOUS MIND ANAK”

*Ini adalah produk digital dalam bentuk video online dan fail pdf. Anda boleh log in ke website khas yang disediakan*
SOFTWARE MINDA SUPERNEURON adalah 10 chapter Video Motivasi Edutainment. Dalam video 2 jam ini, Cikgu Kamil akan Rawat Hati, Reset-Otak &  Reprogram Subconscious Mind anak anda tanpa mereka sedar.
Proses ini dilakukan secara halus, santai dan penuh seni. Semasa anak menonton video ni dan ikut step by step arahan Cikgu Kamil, anak tak sedar pun hati mereka sedang dirawat dan subconscious mind mereka sedang diinstall dengan programming baru yang mengubah anak menjadi:
 
✔ Lebih Minat Pada pelajaran
✔Lebih Fokus Dan Beri Tumpuan
✔ Lebih Rajin Buat Ulangkaji & Latihan
✔ Lebih Tinggi Self Confident
✔ Lebih Tinggi Semangat Juang
✔ Tidak Mudah Putus Asa
✔ Lebih Berdisiplin
✔ Lebih Berfikiran Positif & Matang
✔ Lebih Stabil Emosi & Lebih Ceria
✔Lebih Menyayangi & Menghargai Diri & Orang Lain
✔ Lebih Bijak & Berani Buat Keputusan
✔ Lebih Rajin & Berani Untuk Berfikir Selesaikan Masalah
✔ Lebih Bersungguh-Sungguh
✔ Lebih Terang Hati Menerima Pelajaran
✔ Lebih Terbuka Terima Teguran Dan Nasihat

 

“Apa Yang Akan Anda Dapat Sebentar Lagi”

1. SOFTWARE MINDA SUPERNEURON

Saya memberi jaminan, Software Minda Superneuron adalah satu teknik motivasi luar biasa yang tiada dijual di mana-mana pun di dunia ni.
Saya juga memberi jaminan anak anda akan duduk melekat depan skrin selama 2 jam untuk menonton video ini. Anda dapat lihat perubahan anak selepas tamat mengikuti 10 chapter Software Minda Superneuron.
2. WORKBOOK SUPERNEURON  (Bernilai RM190)

Modul Asas paling penting yang wajib dilengkapkan seawal anak sekolah rendah. Kalau dah masuk sekolah menengah, kena cepat isi dan lengkapkan modul ni supaya tidak terus terlepas dan ketinggalan.
Anak-anak yang berpeluang mengisi dan melengkapkan workbook ini pasti ada kelebihan. Proses mencapai kecemerlangan dalam akademik akan menjadi 10x ganda lebih mudah dan pantas.
3. WORKSHEET REWIRE MY BRAIN (Bernilai RM190)

Modul Asas paling penting untuk membuang segala perangai dan tabiat lama yang negatif dan gantikan dengan perangai baru dan tabiat baru yang positif yang akan memudah dan melancarkan proses mencapai kejayaan cemerlang dalam peperiksaan.
 

“APA LAGI YANG AKAN SAYA DAPAT CIKGU?”

Apa yang saya dah berikan kepada anda setakat ni dah mencukupi sebenarnya sebab ramai yang dah berjaya sebelum ni walaupun dengan guna Software Minda Superneuron sahaja. Tapi kali ni saya tak nak berhenti di situ. Ada lagi yang saya nak bagi supaya anda betul-betul dapat value yang terbaik

Oleh itu saya nak bagi anda 4 VIDEO SUPPORT untuk pastikan anak anda betul-betul boleh skor dalam peperiksaannya nanti.

1. Cetusan Motivasi Power
(Bernilai RM90.00)

2. Step By Step Mental Transform
(Bernilai RM90.00)

3. Latihan Mind Power Untuk Exam
(Bernilai RM90.00)

4. Sembilan Rahsia Ubah Math Gred E Kepada A
(Bernilai RM90.00)

Anak anda boleh menonton berulang-ulang kali rakaman video sehingga faham.
Bayangkan seperti mengupah seorang Motivational Coach yang datang dan bimbing anak anda di rumah. Anda sebenarnya telah jimat ribuan ringgit. Kos untuk pergi kem/program motivasi sahaja sudah mencecah ratusan ringgit.
Video penerangan ini sangat jelas dan anak-anak dapat sinar, harapan dan semangat baru selepas menonton video ni. Bukan setakat tu saja, malah ia boleh ditonton di mana-mana sahaja bila-bila masa.

“Cikgu, Berapa Harga Teknik Superneuron Ini?

Sabar dulu. Sabar.. Saya tahu anda dah tak sabar sangat. Cuma saya nak beritahu harga asal terlebih dahulu supaya anda tahu nilai sebenar Teknik Superneuron yang saya tawarkan.

Kalau ikutkan Pecahan Di atas, Jumlah Harga Asal adalah RM2737.00

Jumlah keseluruhannya adalah RM2737.00. Tapi anda tak perlu bayar sebanyak tu jika anda dapatkannya sekarang.

Anda boleh dapatkan Langganan setahun Teknik Superneuron dengan harga serendah

RM399

Tapi sempena cuti sekolah ni, ditambah dengan Pandemik Covid-19 yang menyebabkan kita semua terpaksa berkurung di rumah dalam tempoh yang panjang, 

atas rasa prihatin, Cikgu Kamil nak bagi anda TEKNIK SUPERNEURON dengan harga …

RM399

RM299

RM197 Sahaja (Langganan 12 bulan)

RM120 Sahaja (Langganan 6 bulan)

RM70 Sahaja (Langganan 3 bulan)

NOTA : HARGA PROMOSI INI BERMULA 18 MAC 2020 DAN AKAN TAMAT BILA-BILA MASA

NANTI DULU!

ADA LAGI SAYA NAK BAGI NI. KALAU BELI SEKARANG

ANDA JUGA AKAN DAPAT 

SUPER SPECIAL FREE GIFT 

“MODUL TEKNIK REMOTE CONTROLKAN ANAK & SUAMI”

(Modul Ini Khas Untuk Ibubapa)
Saya memberi jaminan, Ilmu dalam Modul Teknik Remote Control ni memang Power! Ia berdasar kepada kajian, penyelidikan dan pengalaman Dr. Gary Chapman, Penulis Buku Bestseller dan Pakar Psikologi Keluarga Amerika Syarikat . Teknik ini telah digunakan oleh puluhan juta manusia di serata Dunia. Teknik ini juga saya telah kongsikan kepada lebih 4,000 ibubapa dalam setiap Masterclass Parenting yang kami buat di serata Malaysia
Inilah faedah-faedah yang bakal anda nikmati selepas ini:
✔Anda tak perlu jadi tarzan lagi. Cakap sekali jer anak terus buat
✔Anda tak perlu jadi garang macam singa. Anda boleh pengaruhi anak-anak dengan mudah dan lembut
✔Anda tak perlu nak membebel lagi. Anak-anak dan suami akan mudah dengar kata dan nasihat
✔Anda tak perlu nak cakap benda sama banyak kali. Anda akan jadi komunikator yanag efektif
✔Anda lebih disayangi, dihormati, dikasihi dan dihormati anak-anak
✔Anda lebih disayangi, dihormati, dikasih dan dihormati suami
✔Anda jadi lebih gembira, bahagia dan lebih tenang
✔Anda dapat ‘Peace Of Mind”ni

SAYA NAK TEKNIK SUPERNEURON + TEKNIK REMOTE CONTROL

SILA PILIH PAKEJ TEKNIK SUPERNEURON

NOTA : HARGA PROMOSI INI BERMULA 18 MAC DAN AKAN TAMAT BILA-BILA MASA

LANGGANAN SELAMA 3 BULAN
LANGGANAN SELAMA 6 BULAN
LANGGANAN SELAMA 12 BULAN
Nota: Ini adalah Produk Digital dalam bentuk Video Online dan file Pdf yg telah Diupload ke website. Anda boleh melanggan dan dapatkan ID & PASSWORD untuk Login ke website khas yg disediakan.
Tekan link dibawah untuk hubungi Pegawai Khidmat Pelanggan
Scroll to Top